Revista care te mentine sanatos

Stiri

Descopera Femeia Activia cu Danone

8 octombrie 2010
Share

Danone Romania a lansat in aceasta toamna campania “Descopera Femeia Activia”. Programul are la baza ideea ca ne putem modifica viata si ne putem simti bine in pielea noastra alegand sa facem mici schimbari pe care sa le urmam zi de zi.

“Prin Campania Descopera Femeia Activia ne dorim sa incurajam femeile din Romania sa adopte un stil de viata mai sanatos.

De aceea, am gandit campania ca un proiect 360°, ce include un show TV, o campanie pe internet – atat pe pagina proprie, cat si pe site-urile Danone si Activia si, desigur, suntem prezenti pe Facebook, toate aceste activitati fiind insotite de o campanie de PR si BTL. In paralel, vom desfasura propria campanie interna “Descopera Femeia Activia” pentru colegele noastre.”, declara Anca Stroe, Brand Marketing Manager Danone Romania.

 

 

Juriul campaniei care va participa la desemnarea castigatoarei este format din Marius Nedelcu, coach lifestyle si fitness si Serban Gologan, medic specialist gastroenterolog.

Nota pentru articolul «Descopera Femeia Activia cu Danone»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate