Revista care te menține sănătos

Știri

Cum ne alimentam in sezonul cald 2

25 aprilie 2012
Share

Pe masura ce afara se incalzeste, organismul are nevoie de un aport mai mare de lichide si saruri minerale. De aceea, consumul alimentelor proaspete aduce un nivel ridicat de nutrienti si vitamine, tolerate mai bine de organism.

Astfel, primavara si vara trebuie sa mancam mai multe fructe si verdeturi (sub forma de salate) care oricum sunt la discretie pe piata in aceasta perioada. De asemenea, este bine sa se limiteze consumul de meniuri bazate pe grasimi. Cei carora le este greu sa renunte totusi la ele, le pot inlocui cu pui sau peste.

In cazul persoanelor care sufera de afectiuni, precum obezitate sau hipertensiune arteriala, este nevoie de sfatul medicului in ceea ce priveste dieta.

Cristina Ionescu

Salud.es

Pe masura ce afara se incalzeste, organismul are nevoie de un aport mai mare de lichide si saruri minerale. De aceea, consumul alimentelor proaspete aduce un nivel ridicat de nutrienti si vitamine, tolerate mai bine de organism.

 

Astfel, primavara si vara trebuie sa mancam mai multe fructe si verdeturi (sub forma de salate) care oricum sunt la discretie pe piata in aceasta perioada. De asemenea, este bine sa se limiteze consumul de meniuri bazate pe grasimi. Cei carora le este greu sa renunte totusi la ele, le pot inlocui cu pui sau peste.

 

In cazul persoanelor care sufera de afectiuni, precum obezitate sau hipertensiune arteriala, este nevoie de sfatul medicului in ceea ce priveste dieta.

 

Cristina Ionescu

Salud.es

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.