Revista care te mentine sanatos

Stiri

Copiii cu autism vor beneficia gratuit de servicii psihologice

26 iunie 2014
Share

Copiii cu tulburari de spectru autist vor beneficia, incepand cu luna iunie 2014, de servicii psihologice gratuite, decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Aceste servicii se refera la psihodiagnosticare, consiliere psihologica, psihoterapie si psihopedagogie speciala.

„Este pentru prima data cand Normele Contractului-cadru reglementeaza posibilitatea incheierii de contracte cu medici din specialitati medicale diverse. In acest fel, un numar mult mai mare de pacienti va avea acces la servicii psihologice decontate. Pentru prima data, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au inteles importanta serviciilor psihologice. Colegiul Psihologilor din Romania va desfasura o campanie de informare a psihologilor, medicilor si publicului larg asupra acestor schimbari”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Copiii cu autism vor beneficia gratuit de servicii psihologice»:4.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate