Revista care te mentine sanatos

Stiri

Consumul a trei oua pe saptamana creste riscul cancerului de prostata

marti, 1 noiembrie 2011
Share

Expertii avertizeaza asupra faptului ca trei oua pe saptamana ar putea spori in mod semnificativ sansa barbatilor de a suferi de cancer de prostata. In urma unui studiu, s-a descoperit ca barbatii care consuma mai mult de doua oua si jumatate pe saptamana prezinta un risc de 81% de a se imbolnavi si, in cele din urma, de a muri de cancer de prostata.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca substanta din oua numita colesterol este principalul vinovat de aparitia acestei boli. Studiul a inclus 27.000 de barbati monitorizati de-a lungul a 14 ani, si nu s-a descoperit nicio legatura intre cantitatea de carne consumata si aparitia tumorilor, cele mai multe cazuri de deces inregistrandu-se in urma consumului mare de oua.

Ruxandra Raica

Sursa: www.indiavision.com

Nota pentru articolul «Consumul a trei oua pe saptamana creste riscul cancerului de prostata»:2.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate