Revista care te menține sănătos

Știri

Consumata cu moderatie, berea ne mentine in forma 2

10 septembrie 2010
Share

Consumul moderat de bere, cu si fara alcool, este o modalitate de a ne rehidrata dupa efort fizic. Compozitia si caracteristicile sale senzoriale o recomanda ca pe o bautura adecvata pentru refacerea pierderile hidrominerale care se produc prin transpiratie. Astfel, se faciliteaza recuperarea dupa exercitiul fizic, mai ales cand se realizeaza într-un mediu calduros.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat în comun de cercetatorii spanioli de la Facultatea de Medicina a Universitatii din Granada si a celor din cadrul Consiliului Superior de Cercetari Stiintifice din Madrid.

Studiul, care prezinta cele mai recente descoperiri ale medicilor spanioli în ceea ce priveste rolul berii în recuperarea metabolismului dupa exercitii fizice si efort, a fost realizat pe un grup de voluntari cu varste între 20 si 30 de ani, într-o stare fizica buna, practicanti de activitati fizice si consumatori obisnuiti si moderati de bere.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.