Revista care te mentine sanatos

Stiri

Targuri cu produse traditionale si de Paste – incepand cu 13 aprilie la Romexpo

14 aprilie 2011
Share

Incepand cu data de 13 aprilie Romexpo S.A. va invita, pentru 9 zile, la Targul de Produse Traditionale si Artizanat si Targul de Paste.

Situate pe Aleea Negustorilor din Complexul Romexpo, cele doua evenimente va asteapta intre orele 10.00 – 18.00 cu:  branzeturi si produse din carne traditionale, paine si cozonac proaspat de casa, produse de apicultura, dulceata de casa, ciocolata de casa, specialitati culinare, prajituri preparate dupa retete vechi romanesti, sarmalute cu pasat si placinte maramuresene, dulciuri traditionale unguresti, sucuri naturale, articole de artizanat decorative din lemn si pielarie sau obiecte decorative din metal.

Nota pentru articolul «Targuri cu produse traditionale si de Paste – incepand cu 13 aprilie la Romexpo»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate