Revista care te mentine sanatos

Stiri

Copiii cu astm pot suferi de anxietate

26 septembrie 2012
Share

Copiii care sufera de o forma severa de astm sunt mult mai susceptibili de a dezvolta probleme mentale, precum anxietate sau depresie, potrivit unui studiu australian. Expertii de la Universitatea din Australia spun ca cercetarea lor s-a bazat pe alte studii anterioare si au aflat ca, pe masura ce severitatea astmului creste, apar si problemele mentale.

Studiul a incercat sa inteleaga legatura dintre astm si acest tip de probleme, precum depresia sau anxietatea. Datele au aratat ca acei copii care sufereau de astm la varsta de 5 ani prezentau probleme mentale serioase la varsta de 17 ani, precum si probleme afective. Cei mai expusi sunt copiii care prezinta forme severe de astm.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Copiii cu astm pot suferi de anxietate»:1.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate