Revista care te menține sănătos

Știri

Total Cleans Lymph, formula complexa pentru detoxifierea limfatica

4 martie 2011
Share

Total Cleans Lymph, produs din portofoliul companiei Secom, ajuta la detoxifierea limfei si a sangelui si la imbunatatirea circulatiei limfatice si sangvine. Acest lucru este posibil prin stimularea functiei ganglionilor limfatici si prin descompunerea trombilor nervosi, adica a cheagurilor de sange formate intr-un vas sangvin (artera sau vena). Produsul ajuta la mentinerea integritatii peretilor venosi, la cresterea permeabilitatii capilarelor si la imbunatatirea functiei cardiovasculare. De asemenea, are efect antioxidant, antiinflamator si imunostimulator, ajutand la reducerea efectelor toxice ale chimio – si radioterapiei.

Sedentarismul, stresul prelungit, tulburarile circulatiei sangvine, bolile cardiace, renale si endocrine afecteaza circulatia normala a limfei.

Nota pentru articolul «Total Cleans Lymph, formula complexa pentru detoxifierea limfatica»:1.50/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate