Revista care te mentine sanatos

Stiri

Congresul National de Cardiologie 29 septembrie – 1 octombrie

29 august 2011
Share

Societatea Romana de Cardiologie anunta a 50-a editie a „Congresului National de Cardiologie”, intre 29 septembrie si 1 octombrie 2011 la Sinaia.

In cadrul Congresului vor fi prezenti peste 2.300 de medici cardiologi si de alte specialitati si peste 40 de invitati straini. De asemenea, vor fi sustinute peste 90 de sesiuni moderate de profesori si medici cardiologi.

Cu aceeasi ocazie,  Fundatia Romana a Inimii, impreuna cu Societatea Romana de Cardiologie, sarbatoreste Ziua Mondiala a Inimii, joi 29 septembrie, in Sinaia. Vor fi amenajate special si corturi in Parcul Ghica unde, intre orele 10.00 si 16.00, oricine va dori isi va putea evalua gratuit riscul cardiovascular si tensiunea arteriala.

Nota pentru articolul «Congresul National de Cardiologie 29 septembrie – 1 octombrie»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate