Revista care te mentine sanatos

Stiri

Conferinta Nationala “Medicina Bazata pe Dovezi”, 31 octombrie – 2 noiembrie

23 octombrie 2013
Share

In perioada 31 octombrie – 2 noiembrie va avea loc cea de-a X-a editie a Conferintei Nationale “Medicina Bazata pe Dovezi”, organizata de Societatea Romana de Medicina Interna, in incinta Crystal Palace Ballroom, Bucuresti. In paralel cu lucrarile conferintei va avea loc si o expozitie unde vor fi prezente peste 25 de companii farmaceutice dar si de aparatura medicala, care isi vor prezenta produsele.

 

Conferinta „Medicina Bazata pe Dovezi” reprezinta un cadru oficial unde se va discuta despre cele mai noi descoperiri din domeniul medicinei interne, fiind deopotriva un mijloc pentru cei mai buni specialisti din domeniu sa se afirme si sa se dezvolte. Societatea Romana de Medicina Interna este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa. Programul conferintei poate fi consultat aici.

Ruxandra Raica

Nota pentru articolul «Conferinta Nationala “Medicina Bazata pe Dovezi”, 31 octombrie – 2 noiembrie»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate