Revista care te menține sănătos

Știri

Conferinţa naţională “Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă” aduce în prim-plan secretele senectuţii fericite

20 septembrie 2021
Share
Conferinţa naţională “Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă” aduce în prim-plan secretele senectuţii fericite

Anul acesta, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Fundația Regală Margareta a României și Enayati Medical City vor organiza cea de-a V-a ediție a conferinței naționale Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă. Evenimentul, unic în România, aduce în atenția publicului cele mai noi informații din domeniul senectuții.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena Multivitamine şi Minerale Naturalis, un mix de 17 vitamine şi minerale esenţiale pentru buna funcţionare a organismului. 

Conferinţa Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă este adresată specialiștilor din organizaţii neguvernamentale, responsabililor CSR, instituțiilor publice, serviciilor private, medicilor şi companiilor cu produse și servicii dedicate vârstnicilor. Scopul acesteia este să ofere soluții practice de creștere a calității vieții seniorilor prin exemplele de bună practică culese din toată țara.

Principalele subiecte care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului sunt următoarele: tendințe și statistici actuale privind viața vârstnicilor din România, servicii de asistență pentru seniori, standarde legale și dezirabile în centrele rezidențiale, oportunități de participare socială și de implicare în comunitate etc.

În secțiunea dedicată nevoilor vârstnicilor din România și soluțiile oferite acestora, vor fi expuse datele culese prin intermediul programului Telefonul Vârstnicului. Informaţiile din cadrul acestuia sunt strânse în urma celor şase ani de funcționare, pe baza a 66.000 de interacțiuni înregistrate cu seniori din toată țara.

În cadrul conferinţei, vor fi prezenţi numeroşi speakeri care ne vor împărtăși din experienţa lor. Printre aceştia, se numără: Lăcrămioara Corcheș, Director General, Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, Dr. Wargha Enayati – fondator al RPS Regina Maria și Enayati Medical City, Dr. Dan Petre, doctor în sociologie si managing partner al D&D Research şi Testcentral, Dr. Cosmin Dugan, medic primar geriatrie-gerontologie, Măriuca Ivan, Director General Crucea Galbenă, Irinuca Văduva, Manager General ECDL România, Anca Godini, coordonator al programului național Generații în cadrul Fundației Regale Margareta a României, Roxana Molocea, coordonator al liniei naționale Telefonul Vârstnicului.

Înscrierile la eveniment se pot face online, prin completarea formularului de pe pagina evenimentului. Participarea la conferinţă va fi posibilă atât în sala de conferință, cât și prin transmisie live în mediul online.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.