Stiri

Centrul oftalmologic Oculus isi diversifica activitatea chirurgicala

marti, 15 februarie 2011
Share

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinica de chirurgie oftalmologica privata din tara, anunta planuri de dezvoltare in 2011, prin extinderea si diversificarea activitatii chirugicale. Planurile de dezvoltare includ infiintarea unui departament specializat pentru pacientii cu glaucom, dezvoltarea departamentului de chirurgie vitroretinians si, respectiv, reluarea activitatii in departamentul de transplant de cornee. Cele trei departamente vor fi dotate cu aparatura moderna si vor beneficia de asistenta celor mai buni medici specialisti oftalmologi.

O alta directie prioritara pentru clinica Oculus in 2011 este cea de educare medicala a pacientului, prin diseminarea informatiilor legate de bolile ochiului, importanta diagnosticarii corecte si a tratarii la timp a afectiunilor oftalmologice. Sub indemnul „Vezi cu ochii tai” se desfasoara o serie de actiuni de informare si educare medicala ce urmaresc sa-i convinga pe pacienti sa se adreseze medicului in timp util. In aceasta directie intra si schimbarea de optica in privinta operatiei de cataracta, aceasta nemaifiind doar o boala a varstei a treia, iar operarea ei este privita tot mai mult ca o chirurgie refractiva: pacientii isi doresc sa nu mai poarte ochelari dupa interventie.

De asemenea, pentru a veni in intampinarea pacientilor cu posibilitati modeste, Oculus va avea anul acesta frecvente perioade promotionale si de reduceri.

Nota pentru articolul «Centrul oftalmologic Oculus isi diversifica activitatea chirurgicala»:5.00/ 5 (1 vot)
tonica
2017-05-10T17:49:16+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc