Revista care te mentine sanatos

Stiri

Ce efecte are purtarea slapilor asupra picioarelor?

28 august 2013
Share

Slapii sau flip-flops sunt confortabili, mai ales pe timp de vara, dar purtandu-i prea des, pot aparea dureri ce se pot extinde si la nivelul soldurilor si gatului, pe langa durerile de picioare. Acestia pot parea confortabili, insa atunci cand vine vorba de daune, se pot asemana cu cele cauzate de purtatul tocurilor.

Expertii avertizeaza ca purtatul slapilor pentru perioade lungi de timp, din cauza talpii plate, nu pot atenua socul pe care il are solul asupra picioarelor, la fel ca majoritatea altor tipuri de incaltaminte cu acest fel de talpa. Cei mai multi slapi sunt mult prea flexibili si pot pune stres pe tendoanele picioarelor. S-a demonstrat ca 78% dintre adulti au raportat dureri de picioare de-a lungul vietii. Cate dintre acestea sunt determinate de slapi, depinde de cat timp au fost purtati.

Roxana Mateescu

Sursa: Nydailynews.com

Nota pentru articolul «Ce efecte are purtarea slapilor asupra picioarelor?»:4.29/ 5 (7 voturi)
#tags   \   ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate