Revista care te menține sănătos

Știri

Caravana GeneratiaS a ajuns la final

3 iunie 2011
Share

Saptamana aceasta s-a incheiat cea de-a treia editie a caravanei GeneratiaS, prima caravana educationala de film pe teme de sanatate. Noutatea acestei editii consta in faptul ca, de aceasta data, organizatorii au dorit sa aduca in prim plan importanta unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Astfel, proiectul GeneratiaS a dorit sa traga un semnal de alarma asupra pericolelor la care ne expunem, daca nu suntem constienti de ceea ce mancam si de stilul de viata pe care il adoptam. Din pacate, tinerii sunt cel mai adesea „victimele” alimentelor nesanatoase, iar pentru a evidentia efectele negative pe care alimentatia incorecta le poate avea asupra sanatatii, organizatorii au ales sa difuzeze in cadrul proiectului filmul documentar „Alimentele. Suntem ceea ce mancam”, pus la dispozitie de Terra Magazin, unul dintre partenerii proiectului.

Reactia tinerilor (elevi si studenti) care au participat la caravana fata de tema aleasa a fost una pozitiva si s-a manifestat prin atitudinea interactiva pe care acestia au avut-o la dezbaterile de dupa proiectii. O surpriza extrem de placuta pentru elevii de liceu a fost prezenta celor de la Byron care, prin exemplul propriu, au incercat sa-i convinga ca viata unui cantaret rock este, in spatele scenei, foarte ordonata si echilibrata. De asemenea, studentii Universitatii Romano-Americane au avut ocazia de a discuta cu doua femei de succes pe plan profesional si personal, dar si de viata echilibrata. Florentina Opris si Mihaela Feodorof sunt exemplul viu al echilibrului perfect dintre dezvoltarea armonioasa a mintii si a corpului.

Caravana GeneratiaS s-a derulat in perioada 10 – 31 mai, iar traseul a inclus orasele: Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Pitesti.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.