Revista care te mentine sanatos

Stiri

Bacteriile din intestin, cheia catre o viata sanatoasa?

12 iulie 2013
Share

Oamenii de stiinta sustin ca bacteriile din intestin ar putea determina greutatea unei persoane si riscul de boli care pot aparea pe parcursul vietii. Expertii au descoperit, de asemenea, ca tipul de bacterii din intestinul unei persoane variaza si tocmai acest lucru ofera practic „identitate” intestinului. Astfel, o analiza mai amanuntita a unei mostre de scaun ar putea indica anumite probleme de sanatate importante in viitor.

In cadrul unui studiu realizat de catre expertii de la Universitatea Washington din St. Louis, Statele Unite, s-au prelevat mostre de scaun de la 37 de americani sanatosi pe o perioada de 5 ani. Expertii au testat si monitorizat diferitele tipuri de bacterii si au descoperit ca fiecare persoana are o populatie unica de bacterii. Desi bacteriile prezentau radacini comune, s-au putut observa anumite schimbari in cazul voluntarilor obezi.

Ruxandra Raica

Sursa: Dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Bacteriile din intestin, cheia catre o viata sanatoasa?»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate