Revista care te menține sănătos

Știri

Ateneul Roman, iluminat in roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san

28 septembrie 2018
Share

Catena sustine evenimentul-simbol al luptei impotriva cancerului de san, „Iluminare in roz”, organizat de Fundatia Renasterea. Cu ocazia Zilei Nationale de Lupta impotriva Cancerului de San si a implinirii a 18 ani de activitate dedicata Sanatatii femeii, Ateneul Roman va fi iluminat in culoarea roz, luni, 1 octombrie, de la ora 19:00.

De 18 ani, Fundatia Renasterea se adreseaza acestei probleme in Romania prin Programul de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului de San si Col Uterin, sustinuta in fiecare an de Catena. Astfel, prin centrele sale medicale si prin unitatile mobile de diagnostic, Fundatia a reusit sa ofere servicii medicale pentru zeci de mii de femei.

Controlul medical anual si mamografia sunt esentiale

Milioane de femei au fost, de-a lungul timpului, informate cu privire la importanta efectuarii controalelor medicale regulate si a adoptarii unui stil de viata sanatos, prin intermediul zecilor de campanii de constientizare pe care Fundatia le-a desfasurat.

Scopul evenimentului este de a reaminti femeilor importanta controlului medical anual si al mamografiei in depistarea precoce a cancerului de san.

Nota pentru articolul «Ateneul Roman, iluminat in roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate