Revista care te menține sănătos

Știri

Ateneul Roman, iluminat in roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san

28 septembrie 2018
Share
Ateneul Roman, iluminat in roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san

Catena sustine evenimentul-simbol al luptei impotriva cancerului de san, „Iluminare in roz”, organizat de Fundatia Renasterea. Cu ocazia Zilei Nationale de Lupta impotriva Cancerului de San si a implinirii a 18 ani de activitate dedicata Sanatatii femeii, Ateneul Roman va fi iluminat in culoarea roz, luni, 1 octombrie, de la ora 19:00.

De 18 ani, Fundatia Renasterea se adreseaza acestei probleme in Romania prin Programul de Prevenire si Depistare Precoce a Cancerului de San si Col Uterin, sustinuta in fiecare an de Catena. Astfel, prin centrele sale medicale si prin unitatile mobile de diagnostic, Fundatia a reusit sa ofere servicii medicale pentru zeci de mii de femei.

Controlul medical anual si mamografia sunt esentiale

Milioane de femei au fost, de-a lungul timpului, informate cu privire la importanta efectuarii controalelor medicale regulate si a adoptarii unui stil de viata sanatos, prin intermediul zecilor de campanii de constientizare pe care Fundatia le-a desfasurat.

Scopul evenimentului este de a reaminti femeilor importanta controlului medical anual si al mamografiei in depistarea precoce a cancerului de san.

Nota pentru articolul «Ateneul Roman, iluminat in roz, ca simbol al luptei impotriva cancerului de san»:5.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.