Revista care te menține sănătos

Noutăți

Argan Plus sampon si masca de par

7 octombrie 2014
Share

Uleiul de argan se obtine prin presarea fructelor Argania Spinosa, un copac din Maroc. De secole, marocanii au folosit uleiul de argan pentru ingrijirea pielii, parului si in dieta cotidiana. Parul, supus zilnic actiunilor mecanice (pieptanare dura), chimice (vopsiri oxidative) si ale mediului (radiatii UV, uscari agresive la temperaturi inalte, poluanti), se deterioreaza, devenind predispus la rupere si incalcire.

Argan Plus sampon si masca de parAstfel, samponul Argan Plus cu keratina vine in ajutor. Keratina, avand o afinitate deosebita fata de firul de par, reface suprafata distrusa si reda fermitatea si rezistenta la agresiunile cotidiene. Uleiul de argan confera stralucire si elasticitate parului, previne despicarea varfurilor, lasandu-l matasos si usor de pieptanat. Cu o formula de ingrijire in profunzime pentru un par matasos si stralucitor, masca Argan Plus inglobeaza beneficiile uleiului de argan, ale celui de masline si ale vitaminelor A, E si B5. Actiunea lor combinata creste gradul de hidratare si previne pierderea apei din firul de par. Efectele asupra podoabei capilare vor fi de revitalizare, rehidratare si de crestere a vitalitatii parului.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Argan Plus sampon si masca de par»:4.00/ 5 (5 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.