Revista care te menține sănătos

Știri

Forumul International de Sanatate – 12-14 octombrie 2011

13 septembrie 2011
Share

Forum Invest, in colaborare cu Ministerul Sanatatii, organizeaza la Athenee Palace Hilton cea de-a 6-a editie a Forum Invest Healthcare – Politici si Mecanisme de Business in Sistemul de Sanatate din Europa de Sud-Est, cel mai complex eveniment anual al sectorului de sanatate, in perioada 12-14 octombrie.

Ministrii sanatatii din tarile Europei de Sud-Est, reprezentantii marilor companii private din sanatate, directori de spitale, medici, farmacisti, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din sistem si jurnalisti romani si straini sunt asteptati sa dezbata alaturi de noul ministru roman al sanatatii principalele probleme ale sectorului sanitar: continuarea procesului de reforma si recuperarea decalajelor intre sistemele medicale din Europa Centrala si Europa de Sud-Est, echilibrarea deficitelor din sistem prin trecerea de la public la privat in furnizarea de servicii medicale, finantarea din surse private a sistemului, decentralizarea sectorului sanitar, calitatea serviciilor medicale.

O atentie speciala va fi acordata la aceasta editie a Forumului si turismului medical, o piata estimata sa ajunga la 100 de milioane de euro pana in 2015.

La eveniment vor participa Cristian Vladescu, Presedintele Comisiei Prezidentiale pentru Analiza si Elaborarea Politicilor din Domeniul Sanatatii Publice, Cristian Busoi, membru al Comisiei pentru piata interna si protectia consumatorului in cadrul Parlamentului European, Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Luiza Bara, Director pentru Politici si Strategii in cadrul European Public Health Alliance (Belgia), Dan Zaharescu, Presedintele Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente, Adina Geana, Director General Adjunct al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Piotr Gerber, Vicepresedinte al Asociatiei Spitalelor Private din Polonia.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.