Revista care te mentine sanatos

Stiri

Speranta pentru pacientii care sufera de cancer bucal

4 iulie 2012
Share

O proteina activa in cancerul bucal a fost identificata, lucru ce ar putea duce la noi metode pentru a trata boala, dupa cum indica un studiu britanic. Proteina numita FRMD4A este in permanenta activa atunci cand o persoana are cancer si, cu cat mai mare este nivelul ei, cu atat creste posibilitatea ca boala sa se raspandeasca si sa revina, potrivit cercetatorilor din Marea Britanie.

Blocand aceasta proteina, cercetatorii au putut sa stopeze dezvoltarea si raspandirea cancerului, crescand rata de supravietuire. Ceea ce este cu adevarat interesant in ceea ce priveste aceasta cercetare este faptul ca exista deja cateva medicamente care ar putea fi utilizate, oferind noi optiuni pacientilor care au trecut deja printr-o operatie sau au facut chimioterapie. Studiul a fost facut pe soareci.

www.newkerala.com

Ruxandra Raica

Nota pentru articolul «Speranta pentru pacientii care sufera de cancer bucal»:2.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate