Revista care te mentine sanatos

Stiri

Sistem performant de biopsiere a tumorilor mamare, unic in Romania

miercuri, 29 februarie 2012
Share

Un program amplu de diagnosticare, tratare si reconstructie a sanilor dupa mastectomie, ce incurajeaza depistarea precoce a cancerului mamar si tratarea acestuia in stadii incipiente, este disponibil in prezent si pe piata din Romania.

Encor-SenoRx, cel mai performant sistem de biopsiere a tumorilor mamare, include o gama complexa de proceduri si interventii chirurgicale: screening ecografic pentru femeile pana la varsta de 40 ani, screening mamografic pentru femei peste 40-50 ani; ecografie cu substanta de contrast, excizii simple, ghidate ecografic sau cu reper metalic, mastectomii si interventii pentru reconstructia imediata sau tardiva a sanilor dupa mastectomie.

Statisticile arata ca anul trecut, 6.000 de romance au fost diagnosticate cu cancer de san, potrivit datelor Institutului National de Statistica, si mai mult de 90% dintre paciente au aflat despre boala lor intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire. Insa rata de supravietuire in situatia descoperirii din timp a cancerului de san, in stadii incipiente, este de 96-98%.

Cristina Ionescu

tonica
2017-05-10T17:48:49+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
Politica de confidentialitate
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc