Revista care te mentine sanatos

Stiri

Sarbatorirea Zilei Copilului in orasul Oltenita alaturi de farmaciile Catena

3 iunie 2011
Share

Ziua Copilului se sarbatoreste cu bucurie in fiecare an indiferent de varsta. Anul acesta farmaciile Catena au fost alaturi de copiii din Oltenita oferind cadouri in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Municipiului in parteneriat cu Clubul Elevilor si Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti”.

Pe parcursul zilei copii s-au putut bucura de concursuri si spectacole organizate in Parcul Central din orasul Oltenita.

In partea a doua a zilei programul a continuat cu concurs de desene pe asfalt si demonstratii de face-painting pentru prescolari si scolari. Apoi terenul de sport din incinta Parcului de Agrement a frematat in cadrul unui meci demonstrativ de fotbal organizat de Asociatia Sportiva “Vulturii”.

Intreaga activitate a fost sponsorizata de farmaciile Catena, care au oferit premii copiilor participanti la eveniment.

Nota pentru articolul «Sarbatorirea Zilei Copilului in orasul Oltenita alaturi de farmaciile Catena»:4.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate