Revista care te mentine sanatos

Noutati

Rheumastop amelioreaza durerile articulare

joi, 6 septembrie 2012
Share

Rheumastop este o formula speciala ce contine substante pentru durerile articulare si actioneaza prin trei mecanisme diferite: sulfat de glucozamina 1.500 mg (stimuleaza sinteza de colagen), sulfat de condroitina 250 mg (stopeaza distrugerea cartilagiilor) si gheara-diavolului 650 mg (analgezic, antiinflamator, antipiretic).

Prezentarea sub forma de plicuri permite absorbtia rapid, administrarea zilnica unica si facila persoanelor cu dificultati de deglutitie. Produsul este indicat in durerile articulare si osteoartrita, in caz de articulatii rigide cu mobilitate scazuta si simptome precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si coloanei vertebrale. O cutie contine 30 de plicuri.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «Rheumastop amelioreaza durerile articulare»:3.14/ 5 (7 voturi)
tonica
2017-05-10T17:54:20+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate