Revista care te menține sănătos

Știri

Programati-va la medic printr-un simplu click

26 ianuarie 2012
Share

Cozile interminabile de la cabinetele medicale pot fi date uitarii. Cu sprijinul financiar al unei companii din Portugalia, in Romania s-a lansat o platforma online prin care pacientii isi vor putea programa in cel mai scurt timp o consultatie medicala la cabinetul specialistului.

Consultaclick.com este site-ul unde romanii pot accesa zona personala a contului, programarile efectuate, dar si locul unde se pot schimba informatii despre anumite afectiuni cu medicul specialist.

Avantajele utilizarii acestei platforme constau in accesul 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si gasirea specialistilor in functie de zona in care locuiti, precum si in functie de tipul de asigurare medicala acceptata.

De asemenea, pacientul care solicita programarea va fi notificat automat prin SMS si e-mail despre ora programarii si locatia medicului, cu o zi inainte, pentru a nu rata consultatia.

Portalul se adreseaza atat pacientilor, cat si medicilor, care se pot inscrie pe site completandu-si profilul cu date privind experienta profesionala, precum si orarul disponibil pentru programari.

Potrivit ultimelor date statistice, in Romania activeaza aproximativ 52.000 de profesionisti in domeniul sanitar. Consultaclick.com isi propune sa ajunga la 10% dintre acestia in mai putin de cinci ani, activitatea companiei concentrandu-se in special pe Bucuresti, urmand ca, ulterior, sa se extinda la nivel national.

Paula Rotaru

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.