Revista care te menține sănătos

Știri

Programati-va la medic printr-un simplu click

26 ianuarie 2012
Share

Cozile interminabile de la cabinetele medicale pot fi date uitarii. Cu sprijinul financiar al unei companii din Portugalia, in Romania s-a lansat o platforma online prin care pacientii isi vor putea programa in cel mai scurt timp o consultatie medicala la cabinetul specialistului.

Consultaclick.com este site-ul unde romanii pot accesa zona personala a contului, programarile efectuate, dar si locul unde se pot schimba informatii despre anumite afectiuni cu medicul specialist.

Avantajele utilizarii acestei platforme constau in accesul 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si gasirea specialistilor in functie de zona in care locuiti, precum si in functie de tipul de asigurare medicala acceptata.

De asemenea, pacientul care solicita programarea va fi notificat automat prin SMS si e-mail despre ora programarii si locatia medicului, cu o zi inainte, pentru a nu rata consultatia.

Portalul se adreseaza atat pacientilor, cat si medicilor, care se pot inscrie pe site completandu-si profilul cu date privind experienta profesionala, precum si orarul disponibil pentru programari.

Potrivit ultimelor date statistice, in Romania activeaza aproximativ 52.000 de profesionisti in domeniul sanitar. Consultaclick.com isi propune sa ajunga la 10% dintre acestia in mai putin de cinci ani, activitatea companiei concentrandu-se in special pe Bucuresti, urmand ca, ulterior, sa se extinda la nivel national.

Paula Rotaru

Nota pentru articolul «Programati-va la medic printr-un simplu click»:5.00/ 5 (2 voturi)

1 comentariu pentru articolul “Programati-va la medic printr-un simplu click”

  1. B**d spune:

    Sunt medic. Am incercat sa utilizez serviciile acestui site. Consider insa ca are doua mari probleme. In primul rand este foarte limitat. Este un site doar de programari online si nimic altceva. Iar, in al doilea rand preturile sunt pur si simplu prohibitive. Indecent de mari si pentru o tara din Europa de vest. Ce sa mai vorbim de Romania. Pentru fiecare programare facuta prin ei, medicul trebuie sa plateasca 3 euro. Adica un sfert din tariful unei consultatii medii in privat. Cam cu banii platiti pentru 10 consultatii in medie pe zi, iti poti plati o asistenta cu 600 euro/luna, care in afara de cele 10 programari facute mai poate face si o multime de alte lucruri intr-un cabinet. Sa nu mai vorbim ca, pe langa acest tarif, se mai plateste si un abonament anual de 400-800 euro/an. Si asta ca si simplu medic. Clinicile platesc cu mult mai mult. Cred ca domnii din portugalia, care au facut acest site confunda Romania cu nababii din Dubai. Le doresc mult succes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate