Revista care te mentine sanatos

Noutati

Pielea ideala nu mai este un vis cu Trusa Tenul Ideal de la Vichy

9 februarie 2016
Share

Nimic nu este predefinit. Indiferent de tipul dumneavoastra de ten, fie ca este sensibil, prea uscat sau predispus la imperfectiuni, indiferent de varsta sau stilul de viata, tenul poate fi transformat si poate dobandi frumusetea ideala.

Cu numerosi ani de experienta, cercetatorii Vichy au descoperit noi metode pentru o actiune eficienta. Prin imbunatatirea sanatatii sale, pielea se poate regenera, proteja, hidrata si hrani si se poate transforma pe termen lung. In acest scop, Vichy pune la dispozitia dumneavoastra Trusa Tenul Ideal.

La alegerea unui produs Vichy de ingrijire a tenului, oferit intr-o cutie de colectie, primiti automat CADOU rutina de ingrijire Vichy formata dintr-o Apa Termala Vichy 50 ml si crema de fata Aqualia Thermal 15 ml. Accesati site-ul www.catena.ro, categoria Oferte, si descoperiti ofertele promotionale la produsele Vichy.

 

Disponibila in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Pielea ideala nu mai este un vis cu Trusa Tenul Ideal de la Vichy»:3.89/ 5 (9 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate