Revista care te menține sănătos

Noutăți

Naturalis LipidoSlim – pentru o silueta de invidiat!

5 decembrie 2017
Share

lipidoslim_ok

LipidoSIim este un supliment alimentar ce contine crom si extracte din fructe (de zmeur, portocal amar si acai), frunze (ceai-verde) si seminte (guarana). Ceaiul verde favorizeaza arderea caloriilor.

Cetonele din zmeura sunt recomandate pentru proprietatile de ardere a grasimilor, dar si pentru capacitatea de a inhiba acumularea lor in organism. Extractul de portocal amar ajuta la topirea tesutului adipos. Reduce apetitul si regleaza digestia. Este un bun tonic general si are proprietati antioxidante. Extractul de scai are o capacitate antioxidanta extraordinara, asigurand organismului fibre, vitaminele B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3-6-9, calciu si potasiu.

Semintele de guarana cresc energia si vitalitatea, reduc pofta de mancare, stimuleaza metabolismul. Cu alte cuvinte, LipidoSlim va ajuta sa obtineti silueta mult visata.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Naturalis LipidoSlim – pentru o silueta de invidiat!»:3.72/ 5 (25 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate