Revista care te menține sănătos

Stres

Ocean Calm, amestec natural calmant de minerale marine

18 octombrie 2022
Share
Ocean Calm, amestec natural calmant de minerale marine

Stresul face parte din viaţa noastră, a tuturor. Iar în doze mari sau cronic poate fi dificil de gestionat. În plus, în timp, poate duce la probleme de sănătate precum sindromul colonului iritabil, alergii, diabet, boli cardiovasculare.

Suplimentarea anumitor nutienţi esenţiali vă poate ajuta să faceţi faţă mai uşor situaţiilor stresante şi, de asemenea, poate uşura gestionarea stresului cronic. Suplimentul alimentar Ocean Calm are combinaţia şi concentraţia potrivită de ingrediente pentru a vă ajuta.

Suplimentul conţine magneziu marin și alge roșii calcificate, forma de coenzimă a vitaminei B6 (piridoxal-5-fosfat (P5P)) și vitamina C, care susține acțiunea ingredientelor principale.

Ocean Calm, sursă de multiminerale derivate din alge marine

Suplimentul conţine alge roșii calcificate natural, specia Lithothamnion, provenite din apele pure din nord-vestul Islandei.

Aceste alge roșii calcificate sunt o sursă bogată de calciu, magneziu și alte 74 de oligominerale, inclusiv zinc, fier, seleniu iod, bor, cobalt, mangan şi cupru.

Printr-un proces amplu, care asigură regenerarea naturală a acestei surse unice de minerale, se extrage doar forma calcificată, nevie, a plantei marine. Nu este coral, este un mineral 100% vegetal, care s-a calcificat în timp. Pe parcursul fazei de creștere, aceste alge absorb mineralele esențiale din mare, oferindu-le conținutul lor unic multimineral. Algele se descompun apoi în mod natural și se așază pe fundul mării. Aceste resturi scheletice calcificate sunt recoltate, spălate, uscate şi măcinate, în final încapsulate în capsule vegetale. Fără alte adaosuri.

Algele roșii calcificate au o structură unică de fagure natural, poroasă, care asigură eliberarea lentă și eficientă a calciului. Acest lucru, împreună cu sinergia gamei sale de minerale, crește biodisponibilitatea și absorbția osoasă și îmbunătățește utilizarea de către organism.

Ocean Calm, vitamina C, vitamina B6, alge roșii calcificate, magneziu, magneziul marin,

Magneziul marin, beneficii

Mineral esenţial pentru organism, magneziul participă la peste 300 de reacţii biochimice.

Magneziul marin pe care îl conţine Ocean Calm este una dintre cele mai naturale și eficiente surse cunoscute de magneziu. Magneziul marin și calciul natural din algele roșii lucrează în armonie pentru a promova răspunsuri mai sănătoase la nervi și stres. Magneziul ajută, de asemenea, la reglarea transportului de calciu în organism.

Dozele de magneziu şi calciu oferite de Ocean Calm se află într-un raport de „magneziu îmbunătățit” de 2:1 pentru a compensa aportul scăzut de magneziu din dietele de tip occidental, în special în cele în care alimentele procesate au rol principal.

Deficitul de magneziu poate duce la oboseală și stres. Prin urmare, reglarea aportului (de magneziu) poate promova energia și calmul. Magneziul nu este stocat în organism și trebuie completat zilnic. Deficitul de magneziu este asociat cu multe tulburări precum depresia și anxietatea, diabetul, spasme și crampe, tulburări cardiovasculare, hipertensiune, osteoporoză.

Combinaţia de vitamine B6 și C blochează „hormonul stresului”

Vitamina B6 joacă un rol important în multe procese biologice, atât mintale, cât și fizice, inclusiv funcționarea sănătoasă a creierului, sistemului nervos, ficatului și mușchilor; în absorbția grăsimilor, proteinelor și vitaminei B12.

Ocean Calm conţine vitamina B6 într-o formă care poate fi utilizată direct de organism, respectiv coenzima metabolic activă piridoxal-5-fosfat (P5P). Această coenzimă este necesară în reacţia de eliberare a glucozei din glicogen, reacţie care asigură sursa de energie a organismului. Piridoxal-5-fosfatul participă şi la biosinteza hemoglobinei şi a unor neurotransmiţători (de exemplu, serotonina, co-factor în reglarea tiparelor de somn şi a dispoziţiei); la metabolismul lipidelor şi steroizilor; şi ia parte la reacţiile imunitare.

Ocean Calm conține vitamina C sub formă de acid ascorbic. Printre numeroase alte beneficii, vitamina C este esențială pentru absorbția calciului și magneziului.

La fel ca vitamin B6, vitamina C este esențială pentru producția de serotonină și, potrivit unor studii, blochează eliberarea cortizolului și reduce nivelul de cortizol. Cortizolul mai este numit şi „hormonul stresului”.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.