Revista care te menține sănătos

Analize medicale

O inima sanatoasa iubeste mai mult! 3

2 martie 2010
Share

Analizele medicale sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului, cat si asupra gradului de sanatate si boala ce ne afecteaza.

Pentru ca analizele sa reflecte cu adevarat situatia organismului, pe langa performantele laboratorului, este foarte importanta si pregatirea pacientului inaintea recoltarii. Analizele se fac de obicei la solicitarea medicului de familie, a medicului specialist din ambulatoriul de specialitate sau in conditiile spitalizarii. Exista si analize profilactice, care se fac la angajare sau cu ocazia examenelor medicale periodice (solicitate de institutia pentru care ne desfasuram activitatea) si analize medicale solicitate de firmele de asigurari unde avem asigurarea de viata. Mai exista analizele pe care le facem din proprie initiativa, pentru a ne verifica starea de sanatate, fara a avea trimitere de la un medic sau o institutie. Indiferent de motivele pentru care dorim sa ne facem analize, pentru mentinerea unei stari de sanatate buna sunt necesare. La fel de utile sunt si recomandarile profesioniste ale farmacistelor Catena, care ne pot oferi sfaturi si, totodata, ne pot consilia in privinta produselor, suplimentelor absolut necesare in acest sezon. Pentru toti cei care doresc sa-si pastreze sanatatea inimii, brosura „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” este cel mai bun mijloc de informare privind prevenirea bolilor cardiovasculare.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.