Revista care te menține sănătos

Știri

Merisorul american a venit in Romania!

1 aprilie 2013
Share

Pe 10 aprilie, Freya Productions in colaborare cu Cranberry Marketing Committee, au lansat oficial la nivel national merisorul American. Evenimentul a fost gazduit de Anca Rusu, cunoscuta si sub numele de Printesa Polonic, in calitate de ambasador al acestuia. 

”Este o onoare pentru mine ca am fost aleasa ambasador al acestui fruct in Romania. Am acceptat cu toata inima aceasta titulatura pentru ca am principii, iar unul dintre ele este de a promova lucruri in care cred cu adevarat. Asadar, cred in minunile pe care le poate savarsi consumul acestui fruct mai putin cunoscut in Romania. Pe cat de mic si firav pare, este un adevarat miracol pentru sanatate” a spus Anca Rusu, ambasador de imagine al merisorului american.

Povestea merisorului este strans legata de locuitorii nativi ai Americii de Nord, precum si de prima colonizare, facuta in 1620 de pelerinii care au descins de pe vasul Mayflower pe coasta Capului Cod din New England. Lor li se datoreaza numele merisorului.

Merisoarele sunt adevarate bombe de energie. Nu sunt doar bogate in vitamine si fibre, ele avand si un efect pozitiv asupra sanatatii noastre. Merisoarele au o actiune anti-adeziva, care impiedica unele bacterii sa se localizeze pe membranele si peretii celulelor. Impotriva lor, merisoarele lupta cu un continut foarte bogat in antioxidanti, ce contribuie la tineretea corpului si totodata il pazesc de actiunea radicalilor liberi. In plus, merisoarele pot fi folosite cu succes atat pentru preparea bauturilor, cat si a deserturilor, salatelor si altor feluri de mancare.

 

Text: Bianca Badescu 

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.