Revista care te mentine sanatos

Stiri

Lucrati in picioare circa 3 ore pe zi. Astfel, sanatatea nu are de suferit

18 ianuarie 2013
Share

Sigur ca o mare parte dintre oameni lucreaza la birou si stau foarte multe ore pe scaun, insa asta nu inseamna ca nu se pot ridica atunci cand sunt la serviciu. Vestea buna este ca, daca veti sta in picioare aproximativ 3 ore pe zi, veti putea pierde aproximativ 3,6 kg pe an.

Specialistii ne propun o alternativa sanatoasa, si anume lucratul din picioare, fara a sta pe scaun. Oamenii stau jos la serviciu, cand conduc, iar cand ajung acasa, desigur, se asaza in fata televizorului.

De-a lungul timpului, s-au tras foarte multe semnale de alarma in ceea ce priveste sedentarismul care poate dauna grav sanatatii. In plus, sedentarismul poate duce la aparitia diabetului. Un studiu realizat de catre expertii australieni indica faptul ca adultii care stau jos 11 ore pe zi prezinta riscul de a suferi un deces in urmatorii ani, chiar daca sunt activi din punct de vedere psihic. Riscul poate ajunge chiar la 40%, daca vorbim despre urmatorii 3 ani.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Lucrati in picioare circa 3 ore pe zi. Astfel, sanatatea nu are de suferit»:1.00/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate