Revista care te menține sănătos

Medicină generală

Gama Flamozil – Vindecă rănile întregii familii

1 septembrie 2021
Share
Gama Flamozil – Vindecă rănile întregii familii

Indiferent de tipul rănilor, ușoare sau cronice, vindecarea lor este posibilă cu produsele din gama Flamozil.

Flamozil este un gel hidrocoloidal ce conține combinația optimă pentru tratarea oricărui tip de rană – răni acute sau cronice, umede sau uscate, deschise sau închise.

Flamozil creează un mediu favorabil procesului de vindecare, având o acțiune dublă: păstrează nivelul de umezeală optim și hidratează rănile uscate.

Gama Flamozil cuprinde 3 produse pentru tratarea rănilor:

1. Flamozil Gel 50 gr. – indicat pentru rănile de suprafață – răni casnice (arsuri, tăieturi)

2. Flamozil Gel 75 gr. Spray – indicat pentru rănile cronice – escare, ulcer varicos, picior diabetic (pentru că prin presiunea pulverizării gelul ajunge în toată cavitatea rănii)

3. Flamozil Kids 20 gr. – indicat pentru tratamentul rănilor la copii – căzături, julituri, tăieturi arsuri, eritem solar.

Flamozil, Gama Flamozil, vindecare, răni,

Gama Flamozil – Vindecă rănile întregii familii

  • Căzăturile, juliturile, rănile deschise sunt cuvinte cheie când vine vorba despre joacă. Copiii se lovesc inevitabil, de aceea este foarte important să le tratăm eficient, astfel încât micuțul tău să revină vesel la joacă și să exploreze lumea din jur. Flamozil Kids împreună cu cei 5 plasturi oferiți cadou, este produsul de avut mereu la îndemână pentru tratarea rănilor la copii!
  • Și părinții se pot răni și pot avea un accident casnic – o arsură, o tăietură. Este important ca rana să nu se infecteze și să se vindece rapid. Varianta de Flamozil tub 50gr. este soluția pentru acest tip de accidente. Ideal de avut în casă!
  • Sunt persoane în familie care se confruntă și cu rănile cronice – escare, picior diabetic, ulcer varicos. De obicei bunicii sunt cei mai afectați și trebuie să le oferim un tratament eficient, fără durere care să le închidă rana și să își poată continua activitățile zilnice. Pentru rănile cronice se recomandă a se utiliza Flamozil Spray.

O singură gamă, 3 produse pentru o vindecare completă a tuturor tipurilor de răni.

Se aplică pe rană deschisă! Închide rapid rana! Calmează durerea! Nu ustură! Nu irită! Ușor de folosit! Nu conține parabeni!

Flamozil, Gama Flamozil, vindecare, răni,

Gama Flamozil este disponibilă în farmaciile Catena .

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.