Revista care te menține sănătos

Noutăți

Gama Celadrin: sanatatea si mobilitatea articulatiilor si coloanei vertebrale

7 februarie 2014
Share

Gama Celadrin a fost special conceputa pentru persoanele care au probleme cu articulatiile si coloana vertebrala. Cele doua produse, Celadrin unguent si Celadrin Extra Forte – comprimate, mentin mobilitatea articulatiilor si a coloanei vertebrale.

Celadrin unguent este un preparat 100% natural, care se bazeaza pe o formula inovatoare de acizi grasi esterificati (cetilati). Ajuta la redobandirea flexibilitatii articulare, la relaxarea muschilor obositi sau a ligamentelor intinse cauzate de accidentari. Totodata, reduce disconfortul la nivel articular si muscular si ajuta la normalizarea cantitatii de lichid sinovial.

Celadrin Extract Forte este, de asemenea, un supliment 100% natural, 100% vegetal, pe baza de acizi grasi esterificati, cu eficienta dovedita in cazuri de disconfort articular si muscular. Este un important ajutor si in mentinerea sanatatii articulatiilor si a coloanei vertebrale. Accelereaza recuperarea dupa accidente si leziuni provocate de practicarea sporturilor. Gama este indicata tuturor persoanelor, in special celor peste 35-40 de ani care se confrunta cu probleme la nivel articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale, si sportivilor (amatori sau de performanta).

Disponibila in farmaciile
catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.