Revista care te menține sănătos

Noutăți

Naturalis Apa naturala de Trandafiri, rasfatul tau de zi cu zi

11 noiembrie 2013
Share

Utilizata din cele mai vechi timpuri in ritualurile de infrumusetare ale femeilor din intreaga lume, apa de trandafiri este de nelipsit din trusa de cosmetice a oricarei femei. Aplicata pe pielea curata, apa de trandafiri hidrateaza, calmeaza si contribuie la regenerarea tuturor tipurilor de piele, inclusiv a celor cu tendinta de imbatranire prematura.

Apa naturala de Trandafiri de la Naturalis cu aroma placuta si relaxanta este acum disponibila la Catena intr-un nou format, practic si usor de pastrat in geanta, la birou sau in trusa de cosmetice de calatorie! Pulverizeaza apa de trandafiri pe tenul curat ori de cate ori simti ca pielea te „tine” sau nu este suficient de hidratata, in special in sezonul rece, cand diferentele de temperatura si conditiile de mediu au efect de deshidratare asupra pielii. Apa naturala de Trandafiri Naturalis cu pulverizator pastreaza toate proprietatile terapeutice ale petalelor de trandafir si, in plus, este foarte usor s-o pastrezi la indemana oriunde si oricand! Pompita este reutilizabila! Vino in farmacie pentru a achizitiona produsul la pret redus!

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.