Revista care te menține sănătos

Știri

Fructele si legumele crude scad riscul atacului de cord

12 octombrie 2011
Share

Persoanele care sunt genetic predispuse la aparitia bolilor de inima pot reduce riscul acestora consumand fructe si legume crude. Cinci portii pe zi ar trebui sa fie suficiente pentru a contracara gena vinovata de aparitia afectiunilor.

In urma unui studiu, s-a descoperit ca o dieta sanatoasa, care include fructe si legume crude, micsoreaza riscul de atac de cord.

Din cauza stilului de viata pe care il ducem, o dieta corespunzatoare care sa contina necesarul de vitamine si antioxidanti este esentiala. Desi proprietatile fructelor si legumelor sunt cunoscute de foarte mult timp, acesta este un motiv in plus pentru a le consuma zilnic.

Studiul a fost realizat de catre oamenii de stiinta americani si a inclus un numar reprezentativ de 27.000 de persoane.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.com

Nota pentru articolul «Fructele si legumele crude scad riscul atacului de cord»:4.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate