Stiri

Fructele si legumele crude scad riscul atacului de cord

miercuri, 12 octombrie 2011
Share

Persoanele care sunt genetic predispuse la aparitia bolilor de inima pot reduce riscul acestora consumand fructe si legume crude. Cinci portii pe zi ar trebui sa fie suficiente pentru a contracara gena vinovata de aparitia afectiunilor.

In urma unui studiu, s-a descoperit ca o dieta sanatoasa, care include fructe si legume crude, micsoreaza riscul de atac de cord.

Din cauza stilului de viata pe care il ducem, o dieta corespunzatoare care sa contina necesarul de vitamine si antioxidanti este esentiala. Desi proprietatile fructelor si legumelor sunt cunoscute de foarte mult timp, acesta este un motiv in plus pentru a le consuma zilnic.

Studiul a fost realizat de catre oamenii de stiinta americani si a inclus un numar reprezentativ de 27.000 de persoane.

Ruxandra Raica

Sursa: www.onenewspage.com

tonica
2017-05-10T17:57:55+00:00
Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena