Revista care te menține sănătos

Imunitate

Fii învingător în lupta cu virusurile cu ViroProtect Rapid +  Quercetină!

22 septembrie 2023
Share
Fii învingător în lupta cu virusurile cu ViroProtect Rapid +  Quercetină!

Suntem într-o perioadă a anului în care variațiile de temperatură și umiditate ne pot face mai vulnerabili în fața virozelor. De aceea, e important să acordăm o atenție sporită întăririi sistemului imunitar. ViroProtect Rapid, de la Naturalis, cu formula îmbogățită cu quercetină, reprezintă o soluție excelentă în acest sens!

Infecțiile respiratorii constituie cea mai fecventă cauză de îmbolnăvire nu doar în rândul copiilor, ci și al adulților. De cele mai multe ori, acestea ne dau complet peste cap planurile și activitățile obișnuite, afectându-ne calitatea vieții. Iar dacă privim lucrurile într-un cadru mai larg, vedem că răcelile, gripa și, mai nou, COVID-19 produc un impact socio-economic notabil, prin prisma costurilor legate de tratament și absenteism de la locul de muncă.

Cum ne poate ajuta ViroProtect Rapid + Quercetină

Într-o proporție covârșitoare (peste 80%), infecțiile de tract respirator sunt cauzate de virusuri. Pentru a limita pătrunderea și apoi replicarea lor în căile respiratorii, avem nevoie ca mecanismele de apărare a organismului nostru să reacționeze prompt și să funcționeze optim. ViroProtect Rapid + Quercetină poate susține aceste procese.

Sub formă de pliculețe, acest supliment alimentar conține 9 ingrediente active care contribuie la stimularea imunității și la menținerea sănătății sistemului respirator. Acesta are în compoziție vitaminele C și D, seleniu, zinc, rutin, extracte de lumânărică, soc, salcie-albă și quercetină – substanțe care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, promovând creșterea tonusului general, dar și recuperarea rapidă.

Quercetina

Extractul de salcâm japonez, standardizat la 85% quercetină, compusul vedetă din formula ViroProtect Rapid, are multiple proprietăţi benefice. Quercetina este un puternic agent antioxidant și antiinflamator, ceea ce o face foarte eficientă în combaterea stresului oxidativ și a inflamației. De asemenea, quercetina are proprietăți antivirale și antibacteriene. Aceasta poate inhiba dezvoltarea mai multor tipuri de virusuri, inclusiv Sars-CoV-2, conform ultimelor studii, precum și a unor tulpini bacteriene, printre care și Escherichia coli, Salmonella enteritidis, Staphylococcus aureus, Aspergillus flavus sau Proteus.

Quercetina este utilă și persoanelor care suferă de alergii, întrucât poate fi un excelent antihistaminic, restricționând eliberarea unor compuși precum histamina, leucotrienele și prostaglandinele, la nivel vascular, gastrointestinal, bronșic, cutanat, cerebral sau ocular.

ViroProtect Rapid + Quercetină

Vitaminele C și D + zinc

Este bine cunoscut faptul că asocierea vitaminei C cu vitamina D și zinc asigură o acțiune sporită în ceea ce privește îmbunătățirea răspunsului imun, atât al celui înnăscut, cât și al celui adaptativ. În plus, există studii științifice care arată că acest trio poate reduce gravitatea simptomelor și numărul de zile de convalescență.

Lumânărică + Soc + Salcie albă

Datorită efectului puternic emolient, extractele de flori de lumânărică și soc negru ajută la calmarea irita­ției gâtului și la favorizarea expectora­ției secreț­iilor bronșice. Extractul de lumânărică are efecte antiinflamatoare, la fel ca extractul de salcie albă, care în plus, deține și proprietăți antipiretice (febrifuge), foarte importante în contextul unei răceli sau gripe.  

Rutinul și seleniul

Prezența rutinului în compoziția ViroProtect Rapid + Quercetină asigură absorbția corectă a vitaminei C, împiedicându-i distrugerea prin oxidare. Mai mult, în sinergie cu vitamina C, rutinul contribuie la creșterea rezistenţei organismului la infecţii.

În lupta cu virozele, intervine și seleniul. Acest oligoelement esențial are un rol inestimabil în protecția antioxidantă în condițiile de stres acut, așa cum este răspunsul inflamator asociat infecțiilor.

Cum se administrează ViroPortect Rapid + Quercetină

Te poți bucura de toate beneficiile ViroProtect Rapid + Quercetină, administrând câte 1 plic pe zi, dizolvat în 150 ml de apă caldă.

Disponibil in farmaciile Catena şi online pe Springfarma.com.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.