Revista care te menține sănătos

Evenimente

Evenimentul organizat de revistele Tonica, Slab sau Gras si Farmacia ta Prima editie din anul 2009, gazduita de Chianti Cafe

25 februarie 2009
Share

In data de 25 februarie 2009,orele 17, a avut loc prima editie din acest an a evenimentului lunar organizat de revistele trustului de presa Galenus. Intalnirea noastra a fost gazduita de Chianti Cafe din Bv. Nicolae Titulescu, nr 92, unde ne-am petrecut 2 ore intr-o atmosfera calda si primitoare.

 

Pentru ca ne place sa fim intotdeauna cu un pas inainte, am dezvaluit invitatilor nostri trucuri pentru a intampina primavara in forma. De accea v-am adus cei mai buni specialisti in materie de nutritie, api-fitoterapie si medicina genarala, pentru a va raspunde tuturor intrebarilor si a va satisface micile curiozitati.

I-am avut alaturi de noi pe doctorul Alin Popescu, dna. Ruxandra Constantina – fitoterapeut, doamna Anca Boalca – psiholog si doamna Corina Zugravu – specialist in igiena alimentatiei si nutritie.

Partenerii nostri din acesta seara au fost Farmec, reprezentati de Daniela Stanciu si Colgate.

Am inceput discutia cu domnul doctor Alin Popescu, care ne-a dezvaluit cauzele asteniei de primavara. Astfel schimbarile climatice si alimentatia au influentat in mod direct ceea ce numim noi astenia de primavara. Domnul doctor ne-a marturisit ca ritmul vietii este foarte putin influentat de anotimpuri. Sfaturile acestuia au fost sa alegem produse proaspete, sa practicam sport in aer liber si sa apelam la suplimente nutritive pentru a ne intari organismul. De asemenea, ne-a indemnat sa facem analizele lunare in perioada martie- aprilie pentru o mai buna depistare a carentelor de vitamine si pentru alegerea tratamentului corespunzator.

Interventia dnei Corina Zugravu a fost la fel de pertinenta. Dansa ne-a marturisit ca avem nevoie de minim 30 de minute de miscare, zilnic, constand in mers mai accelerat, sau jogging. Nici alimentatia nu trebuie neglijata, sunt necesare 5 portii de legume si fructe zilnic, iar echilibrul este cheia succesului pentru o dieta sanatoasa. Un mic truc pentru a ne mentine tonusul si pentru a dobandi mai multa energie sunt sucurile de legume, sarace in calorii. Dna psiholog Anca Boalca ne-a dezvaluit cum sa depistam o depresie, dar si cum putem sa o combatem. Astfel, insomnia, lipsa de implicare in diverse activitati si tristetea fara un motiv pot fi semne ale unui inceput de depresie. Sfatul dansei pentru a nu se croniciza aceasta afectiune a fost de a ne implica in diverse activitati si sa ducem o viata activa. Dna Ruxandra Constantina a venit ca de fiecare data cu noi remedii naturiste. Pentru astenia de primavara ne-a recomandat consumul de zarzavaturi in stare naturala, dar si alte suplimente precum polenul, mierea si laptisorul de matca. Acestea sunt menite sa regleze tranzitul intestinal si au un caracter energizant si detoxifiant. Sponsorul nostru Farmec, ne-au facut o scurta prezentare a produselor Gerovital H3 si ne-au impartasit secretele unor creme de calitate. De asemenea am aflat despre cea de-a XII-a editie a programului Luna Colgate si importanta igienei orale si a controalelor stomatologice periodice preventive.

In finalul intalnirii toti invitatii au primit din partea noastra si a sponsorilor evenimentului cadouri constand in crema si lotiune tonica de la Gerovital H3 si produse pentru igiena orala de la Colagate. Partenerul acestui eveniment CHIANTI CAFE, a fost o gazda excelenta, iar invitatii nostri s-au putut delecta cu preparatele lor delicioase. Pentru ca cititorii nostri sunt foarte importanti pentru noi, aceste evenimente le sunt dedicate lor. Ele sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.