Revista care te menține sănătos

Evenimente

Editia I – Intalnirea revistei Farmacia ta

8 ianuarie 2008
Share

Incerc cu disperare sa-mi fac loc prin aglomeratia citadina. Zeci de masini, prea multe treceri de pietoni, prea multe semafoare ma impiedica sa ajung la o intalnire pe care o asteptam de mult. Si asta imi amplifica emotiile. Imi repet in gand discursul, dar constat printre claxoane si frane ca l-am uitat. Ma autosugestionez si-mi spun ca voi fi spontana.

Ajung in sfarsit la Crem Caffe Royal, cafeneaua restaurant din atelierul ce a apartinut pictorului Gheorghe Patrascu. Aici, peste o ora, va incepe Intalnirea femeilor tonice, o intalnire intre cititoarele revistei TONICA,

specialistii care scriu si vedetele care apar in paginile ei. Incepe febra aranjarii salii si uit de emotii. Parca imi reamintesc vag discursul care va deschide minunata seara.

 

 

 

Ce se poarta toamna asta?
Incet incet, isi fac timid aparitia cititorii revistei. Apoi specialistii in moda si in intretinere faciala si corporala. Cand vine Dana Nalbaru, intalnirea este declarata oficial deschisa. Dana Ivanov, PR-ul casei de moda Nichi Cristina Nichita a prezentat tendintele vestimentare ale acestei toamne: „Se poarta foarte mult stilul anilor ’40, au revenit in trend pantofii cu bot rotund. De asemenea, tinutele office – business au capatat un foarte mare impact asupra femeilor din Romania.

Importanta miscarii si a alimentatiei echilibrate
Subiectul privind vestimentatia a antrenat la discutie atat vedetele, cat si cititoarele revistei TONICA. Pentru ca hainele sau alegerea lor depinde intotdeauna de formele corpului, Florentina Opris si Adriana Nicolae au subliniat importanta mentinerii unui corp sanatos, a unei alimentatii echilibrate si a practicarii regulate a exercitiilor fizice.

Bucuria de a aduce pe lume un copil
Dana Nalbaru, in calitate de proaspata mamica, a vorbit deschis despre experienta minunata de a aduce pe lume un copil si despre recapatarea siluetei dinaintea sarcinii. Vedeta a fost interesata de sfaturile doamnei doctor Mirela Miertoiu referitoare la ingrijirea cosmetica in sezonul rece si despre ce tratamente anticelulitice se pot face acasa.

Tratamente corporale in sezonul rece
Diana Gogiia, reprezentanta centrului de intretinere corporala La Fresca, a detaliat beneficiile tratamentelor anticelulitice si ale masajelor, in sezonul rece, iar Ruxandra Avram, PR pentru programul FasTracKids, a oferit o alternativa educationala pentru copii prin cursuri formative si distractive.

Am participat la gale umanitare, la evenimente mondene, la lansari de produse sau de reviste. Dar, dintre toate, cea mai importanta pentru mine a fost Intalnirea femeilor tonice, pentru ca mi-a dat ocazia sa ma intalnesc cu cititoarele revistei si sa discutam deschis despre frumusete, sanatate si cuplu.

Nota pentru articolul «Editia I – Intalnirea revistei Farmacia ta»:2.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.