Revista care te menține sănătos

Evenimente

Editia a V-a – Intalnirea femeilor tonice

9 iulie 2008
Share

Miercuri, 9 iulie 2008, revistele TONICA, SLAB SAU GRAS si FARMACIA TA au organizat evenimentul verii, cu tema „Expunerea la soare – efecte asupra sanatatii”. Evenimentul a inceput la ora 17:00 si face parte din seria de intalniri lunare cu cititorii celor trei reviste, cu medicii colaboratori si cu vedetele care apar pe coperta si in interior. TONICA, SLAB SAU GRAS si FARMACIA TA organizeaza aceste evenimente cu scopul de a oferi un loc de intalnire intre publicul larg si specialisti.

 

Alaturi de reviste cu ocazia acestui eveniment a fost JOJO, vedeta de pe coperta TONICA, editia de aprilie, precum si medicii specialisti, consultanti ai revistelor: dl. dr. Alin Popescu, dna. dr. Magda Bajenaru, endocrinolog, dl. dr. dermatolog Stelu Petricu si dna. dr. fitoterapeut Ruxandra Constantina.

Partenerii acestui eveniment au fost compania Sprint Pharma Switzerland, reprezentata de dna. dr. Georgiana Maria – reprezentant medical, salonul New Andrei Style, reprezentant de dna. Dana Lixandru – cosmetician si dna. Gabriela Andrei – hair-stylist, SPA-ul Natura SPA&Wellness, reprezentat de dna. Mihaela Dinu si dna. Andreea Dinca si noua firma de accesorii Fabrica de zorzoane, reprezentata de Anca Spiridon. Toti partenerii au prezentat produse, servicii si solutii pentru ca cititoarele revistelor sa se mentina sanatoase si frumoase zi de zi!

Discutia a fost deschisa de dl. dr. Alin Popescu, care a vorbit invitatilor prezenti despre efectele generale ale soarelui asupra sanatatii: deshidratare, insolatie, categorii de oameni supusi unui risc suplimentar – hipertensivi sau cardiaci – si a oferit sfaturi pentru a fugi de canicula. Ca sfaturi, medicul dermatolog Stelu Petricu a recomandat fotoprotectie – ochelari de soare, palarii, hidratare, lotiuni cu un factor de protectie solara ridicat.

Ca o solutie pentru a fugi de canicula, a fost prezentat Natura SPA&Wellness. Doamnele Mihaela Dinu si Andreea Dinca au vorbit despre serviciile si beneficiile pe care le avem daca frecventam un SPA, importanta serviciilor oferite de SPA, cat de des trebuie sa mergem la SPA, recomandarea in functie de piele si in functie de anotimp, ce se recomanda pe timp de vara.
Dna. dr. Ruxandra Constantina a vorbit despre remediile fitoterapeutice in cazul arsurilor solare, atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor.

Reprezentantele salonului New Andrei Style, doamnele Dana Lixandru si Gabriela Andrei, au vorbit despre cum este afectat tenul de radiatiile solare in sezonul cald si cum ar trebui sa se protejeze reprezentantele sexului frumos. De asemenea, dna. hair-stylist a vorbit despre efectele soarelui asupra parului: uscare, lipsa de stralucire, subtierea firului de par. Pentru ca indiferent in ce sezon ne aflam alimentatia este foarte importanta, dna. dr Magda Bajenaru, medic endocrinolog, a vorbit despre necesarul zilnic de hidratare si alimentatie si a sugerat o foarte mare atentie la produsele oleaginoase sau fainoase pentru ca au foarte multe calorii. Finalul a fost dedicat frumusetii si accesoriilor, dra. Anca Spiridon a prezentat cele mai noi colectii ale firmei sale de accesorii Fabricadezorzoane.com. Primul client al Fabricii de zorzoane a fost chiar JOJO, care s-a declarat incantata de margelele prezentate de Anca.

Medicii specialisti si colaboratori ai revistelor TONICA, SLAB SAU GRAS si FARMACIA TA, o parte din cititoarele publicatiilor au facut din aceasta editie un eveniment complex in cadrul caruia s-au abordat teme referitoare atat la frumusetea femeilor din Romania, cat si la sanatatea lor.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati atat telefonic, cat si electronic

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.