Revista care te menține sănătos

Evenimente

TONICA, Slab sau Gras si Body Art Wellness ne-au dezvaluit…… totul despre sport

16 septembrie 2010
Share

Se stie ca o viata sanatoasa include o dieta echilibrata, un psihic puternic dar si activitate fizica. In societatea moderna, sportul a ajuns o raritate, iar din ce in ce mai putini oameni isi dedica timp activitatilor fizice.

 

Revistele TONICA, Slab sau Gras, in parteneriat cu Body Art Wellness doresc sa faca o schimbare in viata dumneavoastra, de aceea am inceput cu un work-shop despre beneficiile aduse de sport. Astfel in data de 10 iunie, orele 18, in incinta Rin Grand Hotel, 12 doamne, cititoare ale revistelor, au avut ocazia sa afle totul despre sport chiar de la specialisti in domeniu.

 

 

Pentru ca vorbim de sanatate, la inceput am fost delectate cu un platou de fructe si salate de legume, asortate cu sucuri naturale de fructe, numai bine pentru a incepe in forma.

Vali Popa directorul operational al clubului, ne-a propus un joc interesant , perfect pentru a destinde atmosfera. Ce vei face cu 11 milioane de euro daca ai castiga la loto? V-am pus pe ganduri nu? Doamnele au ales, masina, casa, calatorii. Dar sanatatea, o putem oare cumpara? Vali Popa a vorbit sincer si ne-a impartasit credinta sa : cu sau fara multi bani poti avea o viata sanatoasa, insa vointa conteaza.

Pentru un scurt moment ne-am intors la scoala si constiincioase am completat un formular de sanatate. Concluziile, doamnele doresc sa-si pastreze sanatatea, sa reduca colesterolul si sa fie mai tonice. Toate acestea insa cu 5 ore de somn in medie, fumat zilnic si prea putina miscare. 

Cristi, instructorul clubului ne-a pus insa pe ganduri si a incercat sa dovedeasca ca depinde de tine daca vrei sa ai o viata activa. Renunta la fumat, la cafea in fiecare zi, la gustarica nesanatoasa si plina de calorii, si vei dispune si de resursele financiare pentru a iti crea un program de activitati fizice.

 

In timp ce doamnele faceau calcule in minte alte secrete ne-au fost impartasite, cum ar fi ca sportul intensifica efectele negative ale fumatului. Astfel, daca va hotarati sa renuntati la acest viciu, tineti minte ca secretul consta in controlul respiratiei, care poate calma si oferi o stare de bine, mult mai benefica decat fumatul.

In popor se spunea ca” mersul este sanatos si face piciorul frumos”, insa acesta nu poate fi considerat un sport, decat daca se va produce gradat o accelerare, astfel a spulberat Vali mitul. Nu va grabiti insa sa renuntati prea repede la alergatul dupa tramvai. In lipsa de orice alta activitate fizica, mersul pe jos este categoric benefic, dar nu veti avea mari rezultate.

Pe final am glumit, ne-am contrazis, insa concluzia ramane in picioare : sunt necesare 3 ore pe saptamana minim, pentru a introduce miscarea in stilul nostru de viata, iar efectele nu vor ezita sa apara.

Pentru a le incuraja pe doamne am oferit si niste cadouri, iar la tombola organizata, o norocoasa participanta a castigat un abonament pe o luna la clubul Body Art Wellness.

Acesta a fost inceputul unui curs de constientizare a beneficiilor sportului din viata noastra .Impreuna cu Body Art Wellness va invitam sa participati la urmatoarele noastre seminarii, pentru a va oferi cel mai de pret cadou – o viata armonioasa.

Evenimentele revistelor Farmacia Ta, Tonica si Slab sau Gras se organizeaza lunar si sunt menite sa creeze o legatura intre revistele trustului, medicii specialisti si cititorii fideli. Pentru a participa la urmatorul eveniment, accesati: farmaciata.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.