Revista care te menține sănătos

Știri

Ecstasy poate vindeca leucemia

25 august 2011
Share

In incercarea de a trata leucemia, cercetatorii fac experimente incredibile. De exemplu, potrivit unor noi descoperiri, oamenii de stiinta de la Universitatea Birmingham din Marea Britanie sustin ca Ecstasy ar putea fi folosit pentru tratarea leucemiei.

Cercetatorii au descoperit in urma cu sase ani ca leucemia poate fi tratata cu ajutorul substantelor psihotrope, precum Ecstasy, pilulelor de slabit sau antidepresivelor, relateaza Daily Mail.

Daca va numarati printre persoanele diagnosticate cu aceasta cumplita boala care afecteaza leucocitele, globulele albe ale sangelui, nu recurgeti insa la aceasta metoda deocamdata, intrucat trebuie utilizate versiuni usor modificate ale acestui drog, lucru la care cercetatorii inca lucreaza.

In momentul de fata, Ecstasy nu distruge doar celulele canceroase, ci este fatal pentru intreg organismul. In schimb, in momentul in care va putea fi folosit pe post de tratament, va vindeca nu doar leucemia, ci si melanomul.

Cristina Ionescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.