Revista care te mentine sanatos

Stiri

Ecstasy poate vindeca leucemia

25 august 2011
Share

In incercarea de a trata leucemia, cercetatorii fac experimente incredibile. De exemplu, potrivit unor noi descoperiri, oamenii de stiinta de la Universitatea Birmingham din Marea Britanie sustin ca Ecstasy ar putea fi folosit pentru tratarea leucemiei.

Cercetatorii au descoperit in urma cu sase ani ca leucemia poate fi tratata cu ajutorul substantelor psihotrope, precum Ecstasy, pilulelor de slabit sau antidepresivelor, relateaza Daily Mail.

Daca va numarati printre persoanele diagnosticate cu aceasta cumplita boala care afecteaza leucocitele, globulele albe ale sangelui, nu recurgeti insa la aceasta metoda deocamdata, intrucat trebuie utilizate versiuni usor modificate ale acestui drog, lucru la care cercetatorii inca lucreaza.

In momentul de fata, Ecstasy nu distruge doar celulele canceroase, ci este fatal pentru intreg organismul. In schimb, in momentul in care va putea fi folosit pe post de tratament, va vindeca nu doar leucemia, ci si melanomul.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Ecstasy poate vindeca leucemia»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate