Revista care te mentine sanatos

Stiri

Cursuri gratuite de perfectionare in domeniul pneumologiei

8 septembrie 2011
Share

Ajuns la cea de-a doua editie, proiectul strategic „Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala” revine in atentia tinerilor medici, dar si a managerilor de institute, cu noutati in tematica abordata, dar si detalii organizatorice privind inscrierea la cursurile ce se vor desfasura incepand cu luna ianuarie a anului 2012.

Obiectivul principal al proiectului consta in perfectionarea tinerilor medici care activeaza in domeniul pneumologiei, dar nu numai, deoarece tematicile cursurilor abordeaza subiecte care implica si alte specialitati, cum ar fi cardiologia, chirurgia, oncologia, medicina de familie etc. De asemenea, sunt asteptati sa se inscrie in cadrul programului manageri de institute, care pot beneficia de formare profesionala in management sanitar, cu accent pe nevoile unui sistem managerial descentralizat.

Inscrierea se face pe site-ul www.epneumologi.ro.

Paula Rotaru

Nota pentru articolul «Cursuri gratuite de perfectionare in domeniul pneumologiei»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate