Revista care te menține sănătos

Știri

Cursuri gratuite de perfectionare in domeniul pneumologiei

8 septembrie 2011
Share

Ajuns la cea de-a doua editie, proiectul strategic „Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala” revine in atentia tinerilor medici, dar si a managerilor de institute, cu noutati in tematica abordata, dar si detalii organizatorice privind inscrierea la cursurile ce se vor desfasura incepand cu luna ianuarie a anului 2012.

Obiectivul principal al proiectului consta in perfectionarea tinerilor medici care activeaza in domeniul pneumologiei, dar nu numai, deoarece tematicile cursurilor abordeaza subiecte care implica si alte specialitati, cum ar fi cardiologia, chirurgia, oncologia, medicina de familie etc. De asemenea, sunt asteptati sa se inscrie in cadrul programului manageri de institute, care pot beneficia de formare profesionala in management sanitar, cu accent pe nevoile unui sistem managerial descentralizat.

Inscrierea se face pe site-ul www.epneumologi.ro.

Paula Rotaru

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.