Revista care te menține sănătos

Remedii naturale

Cum si cate cesti de cafea este recomandat sa bem – VIDEO

27 februarie 2019
Share


Deschide videoclipul
Cafeaua este una dintre cele mai populare si mai consumate bauturi de pe glob. Cu toate astea, cafeaua a fost consumata mai intai sub forma de mancare, un preparat obtinut din amestecarea fructelor si semintelor arborelui de cafea cu grasime animala. Rezultatul era consumat pe post de gustare si se spune ca avea efect energizant.

Efectele benefice ale consumului de cafea nu mai sunt un secret pentru nimeni, acestea fiind si motivele pentru care este consumata in cantitati industriale. Consumul de cafea este atat de mare incat aceasta este a doua cea mai comercializata marfa de pe planeta, dupa petrol.

Consumata in cantitati rezonabile, cafeaua creste buna dispozitie, scade riscul de diabet si chiar poate proteja ficatul. Mai mult, o ceasca de cafea pe zi duce la prevenirea deteriorarii vederii.

Desigur, cafeaua are efecte benefice in conditiile in care este consumata fara zahar, fara indulcitori sintetici, fara arome si lapte. De ce? Deoarece cafeaua este o bautura care nu contine calorii, orice lucru adaugat ii reduce practic din calitati.

Mare atentie la excese! Pentru ca este un energizant natural care influenteaza inclusiv digestia, nu este recomandat sa consumati mai mult de 2-3 cesti de cafea pe zi.

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.