Revista care te menține sănătos

Remedii naturale

Argintul, antibiotic natural!

17 mai 2024
Share

Stiinta moderna a demonstrat ca argintul este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale care au efect impotriva a peste 650 de germeni si virusi. Din acest motiv, rolul argintului in organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar”.

O alta constatare a oamenilor de stiinta este ca argintul este un puternic antioxidant natural, care „lupta” cu succes impotriva radicalilor liberi (despre care se stie ca ataca celulele sanatoase din organismul nostru). Cu toate ca organismul nostru produce singur antioxidanti, mai avem nevoie si de altii (vitamina C, vitamina E, bioflavoniti, seleniu etc.) pe care ii gasim intr-o alimentatie adecvata.

Apa cu argint folosita in scopuri terapeutice

Acnee, alergii, infectii ale vezicii urinare, otita, tulburari de digestie, infectii ale prostatei si caderea parului sunt numai cateva dintre afectiunile care pot primi tratament cu apa cu argint coloidal (coloizii sunt particule cu dimensiuni foarte mici care plutesc in apa de concentratie de 5PPM- 5 particule de argint la un milion particule de apa). Sub aceasta forma, care se obtine prin aplicarea unei tehnologii de ultima ora, argintul este total inofensiv pentru organismul nostru. Pentru ca argintul este in forma coloidala, orice surplus se va elimina foarte usor, fara a se acumula in tesuturi.

Argintul – antioxidant si imunomodelator

Daca vorbim despre utilizarea argintului in scopuri preventive, trebuie sa spunem ca el nu este numai un puternic antioxidant natural. S-a demonstrat ca este si un imunomodelator, adica el contribuie la cresterea nivelului de imunoglobina din clasele A, M si G. Apa cu argint coloidal se recomanda atat in scop preventiv, dar si ca remediu in terapia multor afectiuni. De exemplu, in cazul bolilor dermatologice (acnee, taieturi si arsuri, herpes si negi), apa cu argint coloidal se aplica direct pe zona afectata cel putin de trei ori pe zi (se va folosi o bucata de tifon). Preventiv, se recomanda folosirea apei de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Efectul optim in cazul racelii si gripei, ca tot suntem in sezonul acestora, se obtine punandu-se cateva picaturi de apa cu argint coloidal in fiecare nara, de trei ori pe zi.

Apa cu argint coloidal a fost lansata recent si pe piata romaneasca de compania Udovicici Company, la eveniment participand reprezentantii firmei producatoare din Belgrad (Serbia), dar si un reputat profesor de la Facultatea de Medicina din acelasi oras.

Vechii egipteni, romanii si grecii stiau de puterea tamaduitoare a argintului. De aceea, cei care si-au permis sa manance din farfurii si cu tacamuri de argint au fost feriti de boli. Pana in 1934, cand a fost descoperita penicilina, argintul a fost singurul medicament folosit impotriva multor boli ale vremii.

 

Mirela Dadacus

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.