Revista care te menține sănătos

Știri

Cum invatati copiii sa manance morcovi

30 ianuarie 2012
Share

Pentru a obisnui copiii sa manance morcovi si fructe, mamicile trebuie sa se gandeasca serios la acest aspect inca din timpul sarcinii. Se stie ca cei mici invata rapid prin imitare, asa ca gravida ar trebui sa inceapa sa consume aceste produse proaspete inca din cel de-al treilea trimestru de sarcina.

Conform ultimelor studii efectuate in domeniu, inclinatia copiilor catre anumite gusturi se formeaza inca din timpul vietii intrauterine. De aceea, mamica trebuie sa fie foarte atenta la alimentatia consumata.

Pe de alta parte, si bebelusii hraniti la san au avantajul de a se bucura de un mare numar de arome pe care mama le-a consumat, ceea ce va influenta, de asemenea, viitoarele lor preferinte gustative in comparatie cu micutii alimentati artificial, cu biberonul. Din acest motiv, atat gravidele, cat si mamele care alapteaza trebuie sa aiba o alimentatie diversificata.

Cristina Ionescu

Sursa: Lepoint.fr

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.