Revista care te menține sănătos

Știri

Controale ginecologice gratuite in toata tara in cadrul campaniei „Protejeaza-ti feminitatea”!

29 ianuarie 2014
Share

Incepand cu luna februarie 2014, Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie va derula campania de informare, educare si comunicare medicala privind sanatatea femeii: Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea! In cadrul acestei campanii, femeile vor beneficia si de controale ginecologice de rutina si diagnostic gratuit pentru depistarea si tratarea infectiilor vaginale.

Campania se va derula in 23 de clinici medicale din 16 orase: Bucuresti, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacau, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Arad si Targoviste.

„In Romania, din cauza accesului dificil la informatii de calitate, a comunicarii greoaie medic-pacient si a automedicatiei, situatia este alarmanta. De cele mai multe ori, medicamentele administrate nu sunt de fapt cele indicate si nu numai ca nu vor avea efect in ameliorarea simptomelor, pot chiar sa le agraveze si sa determine efecte nefavorabile”, a declarat prof. dr. Radu Vladareanu, Presedintele Societatii Romane de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie, referindu-se la necesitatea derularii unei astfel de campanii.  

In conditiile in care se estimeaza ca pana la 78% dintre femei vor suferi dezechilibre ale florei vaginale, iar multe prefera sa se trateze singure in loc sa mearga la medic, aceasta campanie este binevenita. Consultatiile gratuite se fac doar pe baza de programare telefonica. Mai multe detalii despre campanie si despre clinicile participante poti afla pe site-urile: www.zilelev.com, www.facebook.com/zilelev, https://twitter.com/ZileleV.

Text: Bianca Badescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.