Revista care te mentine sanatos

Stiri

Imaginea ta de pe ,,Facebook” reflecta realitatea

23 februarie 2010
Share

Imaginea pe care ti-o creezi pe reteaua sociala ,,Facebook” reflecta cel mai probabil asa cum esti tu in realitate. Studiul a fost dezvolat de cativa psihologi care erau curiosi sa afle daca oamenii cu profile pe ,,Facebook” si alte retele sociale lasa prietenilor o impresie gresita sau nu.

S-a descoperit ca oamenii prezinta imagini reale cu ei fie ca nu se obosesc destul sa minta sau fie ca au incercat sa pacaleasca realitatea si nu au reusit si acum s-au resemnat. Studiul a fost desfasurat de ,,Universitatea din Texas’’ si a avut la baza chestionare care au fost date unui numar de 236 de utilizatori cu varste cu prinsa intre 20 si 25 de ani. Acest studiu dezminte banuielile ca utilizatorii isi creaza profile cu imagini despre cum ar vrea ei sa fie. Acest studiu a aparut in numarul de februarie al revistei Psychological Science.

MedicineNet

Nota pentru articolul «Imaginea ta de pe ,,Facebook” reflecta realitatea»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate