Revista care te mentine sanatos

Stiri

Consumati apa de la robinet? Ati putea suferi de alergii alimentare

4 decembrie 2012
Share

Clorul din apa de la robinet a fost legat de cresterea numarului de persoane care dezvolta alergii alimentare, potrivit unui studiu. Aceasta substanta utilizata pentru a trata apa potabila si prezenta, de asemenea, in pesticide sau in articolele de uz casnic ar putea slabi toleranta la alimente in ceea ce priveste unele persoane.

Cercetatorii au descoperit ca adultii cu un nivel ridicat de diclorofenol in urina prezentau cu 80% mai multe sanse de a suferi o alergie alimentara.

Studiul, realizat pe un numar de 2.211 americani care prezentau diclorofenol in urina, a aratat ca 411 sufereau de alergii alimentare. Aceasta substanta este intalnita in pesticide, produse pentru plante, produse impotriva insectelor etc. Asadar, aveti grija la consumul de apa de la robinet, caci v-ati putea confrunta cu anumite probleme.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Consumati apa de la robinet? Ati putea suferi de alergii alimentare»:2.00/ 5 (3 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate