Revista care te menține sănătos

Știri

Compania MSD, castigatoare la Premiile Scrip

12 noiembrie 2010
Share

La cea de-a sasea Gala a Premiilor Scrip organizata in luna noiembrie la Londra in prezenta a 500 de de invitati din industria serviciilor de sanatate, compania medicala MSD a castigat doua premii prestigioase, printre care desemnarea Presedintelui si CEO-ului Merck, Richard T. Clark, drept ‘Executive of the Year 2010’.

Pe langa premiul pentru Executive of the Year, MSD si AstraZeneca au castigat si Premiul Scrip la categoria ‘Best Partnership Alliance’ pentru noul regim combinat anti-cancer. Juriul a urmarit premierea acelor tranzactii si parteneriate care prezinta cele mai multe beneficii reciproce, au cel mai mare potential strategic si a caror structura este cu adevarat inovatoare. Astfel, membrii juriului au cazut de acord ca inititativa MSD – AstraZeneca a fost “cu adevarat deschizatoare de drumuri”.

Premiile Scrip se numara printre cele mai prestigioase premii în sectorul biotehnologic si farmaceutic si au fost create pentru a recunoaste excelenta si rezultatele din cadrul acestei industrii. Scrip World Pharmaceutical News este un furnizor de top de stiri si analize pentru industriile farmaceutica si biotehnologica la nivel global. Pentru mai multe informatii si o prezentare completa a categoriilor si nominalizarilor la Premiile Scrip, puteti vizita: www.scripnews.com/awards/.

Nota pentru articolul «Compania MSD, castigatoare la Premiile Scrip»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate