Revista care te menține sănătos

Nutriție

Ciresele nu sunt doar niste fructe scumpe – VIDEO

19 iulie 2021
Share


Deschide videoclipul
Ciresele sunt unele dintre cele mai apreciate si mai scumpe fructe. Pretul exorbitant nu are legatura cu faptul ca in trecut ciresele erau fructele preferate ale imparatilor, ci cu faptul ca sunt sezoniere si mai mult, pentru ca oamenii de stiinta au descoperit ca ele ajuta la prevenirea cancerului.

Proprietatile anticancerigene ale cireselor se datoreaza antocianidinelor, substante care le dau si apetisanta culoare rosie.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena Naturalis Carboment, supliment alimentar pe bază de carbune activat, un ajutor preţios în caz de indigestie, flatulenţă şi spasm abdominal.

O cura cu cirese contribuie la detoxifierea naturala a organismului si ajuta chiar in curele de slabire. Detoxifierea este posibila datorita continutului ridicat de apa, pe care ciresele il au in proportie de 85%, iar pierderea in greutate este asigurata de numarul mic de calorii pe care acestea le au.

O suta de grame de cirese contine in jur de 40-60 de calorii.

Daca sunteti fumator trebuie sa stiti ca ciresele combat actiunea substantelor nocive care ajung in organsim, iar daca sunteti diabetic aflati ca zaharul predominant in cirese este levuloza, substanta perfect asimilabila de persoanele care sufera de diabet.

Nota pentru articolul «Ciresele nu sunt doar niste fructe scumpe – VIDEO»:5.00/ 5 (4 voturi)
#tags   \   , , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.