Revista care te menține sănătos

Știri

Benesio StresCalm, „Votat Produsul Anului” 2023, la categoria Suplimente naturale antistres!

17 mai 2023
Share
Benesio StresCalm, „Votat Produsul Anului” 2023, la categoria Suplimente naturale antistres!

Produsul StresCalm de la Benesio a fost desemnat câștigător al titlului „Votat Produsul Anului® 2023”, cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, la categoria Suplimente naturale antistres, în urma votului acordat de consumatorii români.

Prin votul primit, Benesio StresCalm a demonstrat că îndeplinește cele trei criterii principale avute în vedere de organizatorii competiției: inovație, atractivitate și intenție de cumpărare. „Votat Produsul Anului” reprezintă în același timp un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață și producătorii lor, recompensând inovația.

Restabilește echilibrul funcțiilor fizice și psihice

Datorită mixului de 7 ingrediente active, StresCalm ajută organismul în lupta cu stresul și restabilește echilibrul funcțiilor fizice și psihice, inducând o stare de bine. De asemenea, susține funcția cognitivă, memoria, procesul de învățare și alte procese fiziologice, ajută la creșterea forței fizice, a vitalității și a tonusului psihic. Totodată, reduce oboseala și extenuarea, ajutând la menținerea sănătății psihice.

Aflaţi mai multe despre acest produs și oferta pe care v-au pregătit-o farmaciştii Catena AICI. Puteți comanda StresCalm de la Benesio direct AICI.

„Ne bucurăm și ne mândrim cu faptul că noi produse din portofoliul nostru au primit aprecierea și recunoașterea cumpărătorilor români. Votul lor confirmă, încă o dată, beneficiile și eficiența acestor produse și faptul că oferim pacienților noștri cele mai bune soluții pentru sănătatea lor. Mulțumesc tuturor celor care ne-au votat, în numele echipei Catena, pentru încrederea acordată, care ne onorează și ne stimulează să rămânem în continuare farmaciile numărul 1 în România”, a declarat Alina Marinescu, Director General Catena.

Studiul a fost realizat de către Compania Exact Business Solutions, membru ESOMAR, pe un eșantion de peste 4.000 de consumatori români, cu vârste cuprinse între 18 și 65 ani, educație medie & superioară, utilizatori de internet. Studiul, reprezentativ la nivel urban, este cel mai amplu instrument pentru produsele și serviciile noi și inovative disponibile pe piață.

Catena Farmacia inimii mulțumește tuturor celor care au votat produsele din portofoliul său și pentru încrederea acordată!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.