Revista care te mentine sanatos

Stiri

Bautura probiotica ce ar putea lupta impotriva virusului gripal

14 noiembrie 2013
Share

O bautura probiotica realizata din napii japonezi murati – Suguki – ar putea preveni gripa, potrivit specialistilor. Un nou studiu sugereaza ca bacteria numita Lactobacillus si intalnita in acest sortiment de muratura japoneza ne-ar putea ajuta sa luptam impotriva virusului gripal.

In plus, se pare ca bacteria ar putea preveni si alte tulpini gripale mai virulente. Bautura este in prezent testata si de oameni, dupa ce a fost testata mai intai pe rozatoare.

Un strat protector de zaharuri ce protejeaza practic aceasta bacterie impotriva sucurilor gastrice acide ar putea fi secretul, deoarece aceasta patrunde cu usurinta in sistem si lupta impotriva gripei. Fanii acestei plante sustin de foarte mult timp ca ea prezinta numeroase beneficii pentru sanatate. Oamenii de stiinta spera ca aceasta descoperire sa conduca spre o noua gama de produse care sa combata virusul gripal.

Ruxandra Raica
Sursa: dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Bautura probiotica ce ar putea lupta impotriva virusului gripal»:3.50/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate